Ha majd egyszer,

 2010.02.07. 00:17

persze csak tök véletlenül, egy valaki elolvassa, ezt a bejegyzésem, légyszi írja már meg nekem, mert nagyon jó lenne tudni, hogy ő is szokott-e lefekvés előtt álmodozni, vagy csak én?!

Olyan dolgokra gondolok például, hogy nem ott él ahol, hanem valami teljesen más helyen, mittomén, New Yorkba, vagy egy nagy farmon..., és valaki teljesen más ember, egy sokkal jobb ember, persze! Egy tök jó pasival, vagy nővel van, aki szereti, vigyázz rá, persze ultra gazdag... (és tök jó az ágyban!) Vagy, hogy kicsit pasibarátabb legyen a kérdés, mondjuk híres rocksztár, akinek ultrapenge versenyautója van, és persze minimum kétszer leszerelt már ramboképzőből, a karja meg 40-es (és a ..., szóval tök jó az ágyban!)

Ilyet tényleg csak gyerekek szoktak ugye??? Vagy buggyant vagyok???

Végül is mindegy, megyek lefekszem, aztán elképzelem, hogy tök normális felnőtt vagyok!!

Címkék: ego

A bejegyzés trackback címe:

https://boldizsarka.blog.hu/api/trackback/id/tr781735382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása