Tisztázzuk,

 2010.01.28. 15:00

a félreértések elkerülése végett. Boldizsárka nő! Ráadásul férjezett.

A fiú név azonban nem véletlen... Boldizsárka egy fiús lány. Olyan, aki 5 évesen azzal töltötte "szabad perceit", hogy Trabant index-karból csavarozta ki-be a benne lévő 4 darab csavart. Aki 15 évesen RAM-ot rakott a számítógépébe (hm... sütött bele). Aki tudja, hogy mijaza PASCAL, a Visual C (használni nem!), a torrent, tud illegális szoftvert rakni a telefonjára (segítséggel moddolni is), tudja, hogy mit jelent a TDCI egy kocsi hátulján (naná, hogy azt, hogy te duci). Aki (hamar gyors körülnézés után) elmondhatja magáról, hogy 30 cm-es sugarú körben 3 db kütyü veszi körül.

Boldizsárka vékony (többes szerint sovány), pedig zabál, mint egy disznó (hűtőből..., és sose készít szendvicset): Boldizsár az év jelentős részében rendelkezik legalább egy darab pattanással, a haja göndör (mint az afróké), a szeme meg rossz (mint a vakondé). Boldizsárka általában farmerben, topban (télen garbóban) és sportcipőben van. Tisztességesen kisminkelve is csak egyszer volt (az esküvőjén).

Boldizsárka dolgozik. Sokat! Egy 2*2 méteres cellába becsukva vigyorog az elé érkezőkre, és mivel rendkívül jól nevelt, ezért csak miután elmentek előle, akkor káromkodik (de nagyokat). És csak néha mutat be a pult alatt...

Egészébe véve azért bírjuk Boldizsárkát!!

Címkék: ego

A bejegyzés trackback címe:

https://boldizsarka.blog.hu/api/trackback/id/tr921708778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása