Boldizsárkát kihasználják!

 2010.02.04. 14:48

Ugyanis a genetika alkoholos filcével van felírva a homlokomra, hogy lehet! Mit lehet! Kell!!! Könyörög érte a két vaksi szemem a kontaktlencse alól. Ezért, hát kihasznál az Oliver, a mama, anyu, apu, a főnököm, az Oliver főnöke, anyám főnöke, a szomszéd néni, a barátaim.

B@ssza meg, az imént túlozni akartam egy kicsit (a nyomaték kedvéért), de istenbiz a felsoroltakra mind-mind tudnék konkrét példát mondani!

Változnom kéne, mert rohadt időigényes minden kérést teljesíteni (ebből is látszik, Mikulásnak lenni szívás!)! És nekem meg időt kéne szakítani hajmosásra, mert lassacskán raszta leszek.. Aztán akkor senki nem fogja megsimizni a bubimat, hiába csóválom a farkam mindenkire nagy boci szemekkel...

Címkék: ego

A bejegyzés trackback címe:

https://boldizsarka.blog.hu/api/trackback/id/tr391709167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása